LAJMELajmet e fundit
VALA sponsor i përgjithshëm i Përfaqësueses së Kosovës në Futboll
14.07.2015 | 09:11
Futbollistët e Përfaqësueses së Kosovës, në ndeshjet zyrtare dhe miqësore që do të luajnë në të ardhmen, do ta bartin logon e operatorit publik, Vala, pasi kjo e fundit ka vendosur që të bëhet
Mjekë e inferemierë në Vala, 7 mijë numra i kthehen operatorit publik
14.07.2015 | 08:59
Fushatës së operatorit publik, Vala “Të gjithë po kthehen”, sot i është bashkëngjitur Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, (SHSKUK) me rreth 7 mijë numra. Para këtij institucioni në
Vala, 50 mijë numra falas për bashkëatdhetarët
02.07.2015 | 04:22
Operatori publik Vala, i është bashkëngjitur fushatës së Ministrisë së Diasporës së Qeverisë së Kosovës, “Ti je pjesë e Atdheut”, qëllimi i së cilës është krijimi i lehtësirave për bashkëatdhetarët.
Stupcat n’Vala
02.07.2015 | 16:27
Prej sot, për dy vjet me radhë, Stupcat do të na shoqërojnë në kampanjat e ardhshme të marketingut të Vala.Stupcat po kthehen n’Vala dhe sipas Agron Mustafa, Drejtorit tonë Menaxhues “është kënaqësi
Humanitarët kthehen në VALA
02.07.2015 | 16:23
Në kuadër të nismës që ka ndërmarrë Vala, me moton “Krejt po kthehen", që ka për qëllim kthimin e instucioneve publike, kompanive private dhe qytetarëve në shërbimet e operatorit publik ` Vala',