Roaming
Roaming
Thërras në 
Jam në Vendin e vizituar Kosovë Vendet e tjera Pranimi i thirrjes  Dergimi i SMS-it  Internet 1MB 
Shqiperi (Plus) 0.85 0.60 1.40 0.30  0.20  0.15
Shqiperi (operatoret e tjere) 1.20

1.75

2.90

0.50  0.50  2.00 
Mal të Zi (Telenor)
0.90
1.20
2.35
0.35  0.25  0.50 
Maqedoni (T-mobile)
0.90
0.90
2.35
0.30  0.25  0.50 
Turqi (Turkcell)
2.00
2.00  3.00
0.40  0.30  1.50 
Zvicer (Orange dhe Swiscom)  0.90  1.20  2.35
0.50  0.25  2.00 
Zona Rajon
1.20
1.75
3.50
0.50  0.50  10.00 
Zona Europe
0.70
0.70  2.90
0.30  0.30  7.30
Zona Vendet tjera  2.35  2.90  3.50  0.90  0.60  10.00 
 
* Çmimet janë me TVSH dhe të paraqitura në Euro