Familja dhe Miqtë Free24
Familja dhe Miqtë Free24

Ky shërbim ju mundëson konsumatorëve PrePaid që brenda 24 orëve te komunikojnë pa limit me 12 anëtarë te listës “FnF”.

Shërbimi kushton 0.50 Euro dhe mund të aktivizohet duke dërguar SMS në numrin 50555 me përmbajtje numrin: “24”  dhe pas pranimit te konfirmimit për aktivizim konsumatorët mund ta përdorin atë për 24 orë.

Për të ditur gjendjen e shërbimit duhet te dërgohet SMS në numrin 50555 me përmbajtje: “24 status” dhe konsumatorët njoftohen për kohën e skadimit të afatit të shërbimit (24 orë).